Login
+Follow
Login

Annandagen

By Rania on 2014.12.26 In Dagbok

Dag 2 av att bära pyjamas, äta julmatsrester och för mycket godis. Som julen ska vara. Hoppas alla haft en bra jul! Jag önskar er även en bra start på det nya året, vi ses 2015!

vinterväg i västernorrland

vintercollage

kniv från opinel, sofia jannok CD och frost

Några av mina julklappar: Áphi wide as oceans, en CD av fantastiska Sofia Jannok, en handgjord ring och en fällkniv från Opinel. Det ska nog bli bra skogsmänniskor av oss tillslut, vi har även fått en jägarstekpanna från Muurikka och Andreas en yxa från Gränsfors.

16 Responses to "Annandagen"

    Comments (16)

  1. Du är grym på att fota!:o

  2. Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Hej! Mitt namn är Rania. Sommaren 2014 lämnade jag och min sambo Göteborg för Norrland och ett liv i skogen utanför Sundsvall.

Vi har bytt stadsliv, cappuccinos och spårvagnar mot skogsvandringar, kokkaffe och naturupplevelser. Vi vill leva mer hållbart, både gentemot oss själva och naturen.

Jag frilansar som inrednings -och matfotograf, dricker för mycket kaffe, älskar katter och att vandra barfota. Min portfolio.


’Mori’ är det japanska ordet för ’skog’ och Mori Girls har utvecklats till en stil med konceptet "a girl who looks like she is living in the forest”.

Ordet ’mori’ tilltalar mig väldigt djupt, jag tycker det innefattar både det vackra och det mystiska man kan se och känna när man är i en stor, djup skog.

+Follow

Login